Image
Fastighetsdagarna äger rum på Elite Hotel Marina i nästa vecka.
Fastighetsdagarna äger rum på Elite Hotel Marina i nästa vecka. Bild: Elite

Fastighetssverige blir delägare i Fastighetsdagarna

Event På måndag och tisdag i nästa vecka arrangeras Fastighetsdagarna på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Fastighetssverige går nu in som hälftenägare i evenemanget.
Publicerad den 13 Januari 2016
Rolf Andersson. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson.

Årets upplaga av tvådagarskonferensen Fastighetsdagarna är den fjärde i ordningen i Sverige. Estate Media har i många år genomfört det snarlika eventet Eiendomsdagene i Norge, då hela den norska fastighetseliten samlas i den norska fjällvärlden.

- Vi tycker om konceptet med en tvådagarskonferens där fastighetsbranschen kan mötas på ett avslappnat sätt i och med att besökarna stannar kvar på måndagskvällen och äter middag och bor på hotellet. Vi har stor kompetens inom fastighetsevent och tror att vi framöver kan utveckla Fastighetsdagarna tillsammans med Estate Media. Det här känns väldigt spännande, säger Fastighetssveriges vd och grundare Rolf Andersson.

Bland talarna på Elite Hotel Marina Tower återfinns bland andra SEB:s Klas Eklund, Nordeas Annika Winsth, Vasakronans Fredrik Wirdenius, Skanskas Johan Karlström, bostadsminister Mehmet Kaplan, Sodexos Azita Shariati och Gert Wingårdh.

Moderator är Håkan Bryngelson och Per Schlingmann är middagstalare på måndagskvällen.

Det finns fortfarande platser kvar. Du kan läsa mer om eventet och anmäla dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige