Image
Karin Berg, Susanne Åhlén och Mona Kjellberg.
Karin Berg, Susanne Åhlén och Mona Kjellberg.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Läget för handeln – krishantering eller möjligheter?

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Under dagen får vi lyssna till en kunnig panel som diskuterar läget för handelssektorn; är det krishantering som gäller, eller är det nya möjligheter?
Publicerad den 29 Mars 2023

I svenska städer har centrumhandelns framtid diskuterat. Pandemin förvärrade krisen i stort och med en energikris och tuffare ekonomiska tider har läget blivit allt allvarligare. Både för centrum- och externhandeln. Kommer retailaktörerna överleva nuvarande kris? Och vad behöver fastighetsägarna göra framöver för att möta hyresgästernas önskemål? Svaren på frågorna får du av Susanne Åhlén, vice vd/Affärsområdeschef Företag på Newton Kompetensutveckling, Karin Berg, affärsområdeschef handel/uthyrning på Vasakronan i Uppsala och Mona Kjellberg, senior konsult på Juni strategi.
Säkra din plats till Branschens mötesplats i Uppsala: Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av landets populäraste och mest anlitade moderatorer. Och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida som expertkommentator under dagen.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är Vectura och CBRE och H2M – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige