Image
Charlotte Skott.
Charlotte Skott.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Så här ska staden fortsätta växa

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Om knappt två veckor – den 4 maj – är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. I en av programpunkterna får vi höra näringslivsdirektören Charlotte Skott bland annat berätta om hur stadens strategi för att blir 380 000 invånare ser ut.
Publicerad den 21 April 2023

Uppsala växer kraftigt och får varje år flera tusen nya invånare. I senaste mätningen är man drygt 237 000 invånare, med sikte på att vara 380 000 år 2050. Vad krävs för att Sveriges fjärde stad ska fortsätta hålla den höga takten? Och hur är det ställt med näringslivsklimatet? Svar på frågorna ges av Charlotte Skott, näringslivsdirektör i Uppsala på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 4 maj på Elite Hotel Academia.

Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.)

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se hela programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av landets populäraste och mest anlitade moderatorer. Och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida som expertkommentator under dagen.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är Vectura, CBRE och H2M och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige