Image
Christian Blomberg, Claes Larsson, Tobias Smedberg, Sofia Andersson och Tomas Stavbom utgör visionspanelen på nästa veckas Fastighetsmarknadsdagen Uppsala.
Christian Blomberg, Claes Larsson, Tobias Smedberg, Sofia Andersson och Tomas Stavbom utgör visionspanelen på nästa veckas Fastighetsmarknadsdagen Uppsala.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Visionerna för staden

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Nästa torsdag – den 4 maj – är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. I dagens avslutande panelsamtal möter vi representanter för politik, näringsliv och fastighetsbransch och får höra deras visioner om framtidens Uppsala.
Publicerad den 26 April 2023

Paneldeltagarna i visionspanelen på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 4 maj på Elite Hotel Academia är Sofia Andersson (M), kommunalråd i Uppsala, Tobias Smedberg (V), kommunalråd i Uppsala, Claes Larsson, stadsarkitekt i Uppsala, Tomas Stavbom, regionchef, Stockholms Handelskammare i Uppsala län och Christian Blomberg, stadsbyggnadsdirektör i Uppsala.

Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.) Anmälan stänger nu på fredag!

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, handel mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se hela programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av landets populäraste och mest anlitade moderatorer. Och hon har fastighetsnestorn Ingemar Rindstig vid sin sida som expertkommentator under dagen.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är Vectura, CBRE och H2M och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige