Image

Dagon hyr ut i Härnösand

UTHYRNING Dagon AB har tecknat ett femårigt hyresavtal med Baggium Gymnasium på Kusthöjden i Härnösand.
Publicerad den 7 September 2010

Avtalet omfattar 850 kvadratmeter och ytorna avser lektionssalar för till att börja med cirka 25 elever. Baggium Gymnasium är även hyresgäst till Dagon i Falun där det befintliga hyresavtalet, som omfattar 225 kvadratmeter, nu har förlängts med tre år.

- Det är mycket glädjande att vi fortsätter göra bra uthyrningar till långsiktiga hyresgäster och att vi utvecklar vår fastighet Kusthöjden. Att vår befintliga hyresgäst i Falun väljer att förlänga sitt avtal och även bli vår hyresgäst på Kusthöjden i Härnösand ser jag som ett gott betyg på att de är nöjda med oss som fastighetsägare och att våra medarbetare tar väl hand om våra hyresgäster, säger Roger Stjernborg Eriksson, vd på Dagon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kan bli sju svåra år för bostadsmarknaden"

Bostäder Mörker och ljusglimtar är vad SBAB:s chefsekonom Robert Boije ser när han blickar ut mot bostadsmarknaden. Men att nu Riksbanken sänkt räntan är en av bitarna till att det nu kan bli positivt för bostadsbyggarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige