Image

Alm säljer sista i Eskilstuna

Transaktioner Alm Equity har sålt den sista delen av fastighetsinnehavet i Eskilstuna genom försäljning av fastigheterna Nilhästen 11 och 12 innehållande 16 hyreslägenheter om 1 367 kvadratmeter och ett garage.
Publicerad den 1 Oktober 2014

Innehavet ingick som del i ett tidigare projekt som utvecklades till bostadsrätter, varvid de nu sålda fastigheterna stannade kvar i Alm Equitys ägo.

Försäljningen genomfördes i bolagsform till en lokal fastighetsägare med ett underliggande fastighetsvärde om 14 miljoner kronor.

- Denna försäljning kan ses som en naturlig åtgärd då vi är inne i en fas där vi avyttrar de mindre projekten utanför våra huvudmarknader, säger Joakim Alm, vd för Alm Equity.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige