Image
Andreas Wallström, Axel Edwall, Emil Simon, Marina Fritsche, Mikael Granath och Karl Persson levererar ett antal tunga analyser på Stora Bostadsdagen GBG den 29 april.
Andreas Wallström, Axel Edwall, Emil Simon, Marina Fritsche, Mikael Granath och Karl Persson levererar ett antal tunga analyser på Stora Bostadsdagen GBG den 29 april.

Stora Bostadsdagen GBG: Tunga analyser inleder dagen

Stora Bostadsdagen Göteborg April Den 29 april arrangeras Stora Bostadsdagen GBG – en heldag om den svenska och göteborgska bostadsmarknaden. I början av dagen får vi en rad tunga analyser om det makroekonomiska läget i världen/Sverige, läget på fastighetsmarknaden och en genomgång av läget för bostadsfastigheter i allmänhet och i Göteborg i synnerhet.
Publicerad den 6 April 2021

Bostadsmarknaden har länge varit en säker hamn för fastighetsinvesterare och pandemin har snarare eldat på än svalkat av marknaden, både för hyresbostäder och privatbostadsmarknaden. Vad händer på den svenska och den göteborgska bostadsmarknaden? Svaren ges på mötesplatsen Stora Bostadsdagen GBG den 29 april.

Du anmäler dig här.

Du kan se ett preliminärt program här.

Du kan läsa mer om talarna här.

Här är de tre analyspunkterna som inleder dagen:

* Makroanalys – vart är världen på väg?
Världen snurrar allt snabbare och eftersom alla system är upp- och sammankopplade kan skeenden i vissa delar av världen få stora konsekvenser i andra. Hur påverkas Sverige och den svenska ekonomin av världshändelserna? Hur påverkar pandemiläget och vad kan vi förvänta oss av framtiden?
Andreas Wallström, prognoschef, Swedbank

* Analys­ – Fastighetsmarknaden i dag
Handeln har det svårt medan bostäder, samhällsfastigheter och logistik snarare har fått en boost av pandemin. För kontor ser läget mer osäkert ut. Cushman & Wakefield ger en överblickande analys av den svenska fastighetsmarknaden.
Karl Persson, Sverigechef, Cushman & Wakefield

* Panel: Marknadsläget i Göteborg
Hur ser marknadstrenderna ut för bostadsfastigheter och byggrätter i Göteborgsregionen? Hur ser utbud och efterfrågan ut och hur utvecklas priser och avkastningskrav? Ledande aktörer diskuterar marknadssituationen i regionen.
Axel Edwall, partner, Panreal, Marina Fritsche, vice vd, Wallenstam, Mikael Granath, vd, Willhem, Emil Simon, vd och ägare Tapajos Fastigheter

På grund av pandemiläget genomförs Stora Bostadsdagen GBG den här gången digitalt och du kan ta del av dagen via din skärm oavsett var du befinner dig.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.
Du kan:
• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Stora Bostadsdagen GBG arrangeras av Lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige