Image

PFM Utveckling gör äldreboende av vandrarhem

Transaktioner PFM Utveckling har köpt det före detta vandrarhemmet i Snårestad utanför Ystad. Tanken är att göra om det till äldreboende.
Publicerad den 11 Augusti 2014

– Vi har redan flera intresserade hyresgäster och hoppas ha verksamheten igång redan i höst, säger Agneta Rydström på PFM Utveckling till Ystads Allehanda.

Fastigheten omfattar 1 300 kvadratmeter.

Det tidigare äldreboendet med som mest 33 platser lades ner i början av 1990-talet och fastigheten såldes och blev vandrarhem, skriver Ystads Allehanda.

2009 köpte Jan Emanuel Johansson fastigheten och öppnade transitboende för ensamkommande flyktingbarn. Han sålde senare till vårdbolaget Frösunda som har sålt till PFM Utveckling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige