Image

Fabege vinner Sveriges Snyggaste Kontor 2023!

Stora Kontorsdagen Rösterna är räknade och vi har ett resultat – Fabege vinner Sveriges Snyggaste Kontor 2023!
Publicerad den 16 November 2023
En spännande omröstning på Stora Kontorsdagen ledde fram till att Fabeges kontor i Solna vann Sveriges Snyggaste Kontor 2023! Bild: Eddie Ekberg
En spännande omröstning på Stora Kontorsdagen ledde fram till att Fabeges kontor i Solna vann Sveriges Snyggaste Kontor 2023! Fabege vinner Sveriges Snyggaste Kontor 2023. Bild: Eddie Ekberg
Fabege vinner Sveriges Snyggaste Kontor 2023.

Deltagarna på Stora Kontorsdagen röstade under torsdagen fram den slutliga vinnaren av Sveriges Snyggaste Kontor 2023 – Fabege!
– Det känns jättebra, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef på Solna Business Park.
Vad tror du gjorde att ert kontor vann i den här tuffa konkurrensen?
– Jag tror att det handlar om att vi har jobbat mycket med återbruk – men att det också är väldigt snyggt. Vi visar att man kan jobba med återbruk och skapa ett snyggt och bra och väldigt trevligt kontor där folk vill jobba, säger hon.
Vad kan ett sånt här pris betyda för Fabege?
– Först och främst är det jätteroligt att få bekräftelse internt men det är också viktigt för kunderna. Vi kommer fira detta under fredagen, men vi hade redan ett firade inplanerat på kontoret då för vi hade väldigt bra kundnöjdhetssiffror. Jag tror att det hänger ihop; stoltheten smittar av sig, vi kan bjuda in kunderna och prata om själen i kontoret. Det betyder mycket, säger Fabeges vd Stefan Dahlbo.
Hur firar ni det här i kväll?
– Det kan bli ett glas bubbel nu efter Stora Kontorsdagen men det stora firandet blir på kontoret i morgon för det är många inblandade i detta, säger Susanna Elvsén.

Här kan du se bilder på det vinnande kontoret.

Totalt antal röster som kom in under perioden 2 oktober till och med 3 november var 48 309 på de 85 nominerade kontoren.

Fabege vann titeln före finalisterna Cirio Advokatbyrå, Croisette, Gjensidige, Hedin Group, Klarna, Manpower Group, Svenska Spel, Wint och Wireless Car.

Och ansvarig inredningsarkitekt bakom det vinnande kontoret är, för fjärde gången, Studio Stockholm Arkitektur. Av de totalt tio finalplatserna stod Studio Stockholm bakom fyra, vilket aldrig tidigare hänt i tävlingens historia.
– Det är verkligen en fantastisk och hedrande känsla att Studio Stockholm återigen får ta emot denna utmärkelse, särskilt för ett projekt med så starkt fokus på hållbarhet. Vi är stolta över att ha skapat ett projekt där vi inte bara återbrukar möbler, utan även återanvänder partier och ytskikt. Detta speglar vår filosofi att kombinera affärsförståelse med kreativitet och att skapa en plats med både själ och identitet, säger Karolina Nyström, inredningsarkitekt på Studio Stockholm.

Samtliga års vinnare av Sveriges Snyggaste Kontor:
2023: Fabege, Solna
2022: Caia Cosmetics, Stockholm
2021: King, Stockholm
2020: Axis Communications, Lund
2019: Kindred, Stockholm
2018: Atrium Ljungberg, Stockholm
2017: SEB, Solna
2016: Dice, Stockholm
2015: Collector, Göteborg
2014: Arcona/Exengo, Stockholm
2013: Microsoft, Stockholm
2012: Ideas, Malmö
2011: Dice, Stockholm

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:

Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige