Image
Kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Nilsson (C) talar om steget efter Corona på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.
Kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Nilsson (C) talar om steget efter Corona på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars. Bild: Destination Jönköping/Anna Hållams

Efter Corona: nästa steg för Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande inleder Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars med ett föredrag om vad nästa steg är för staden.
Publicerad den 2 Februari 2021

Corona-pandemin har härjat landet i mer än ett år, hur har Jönköping påverkats? Och framförallt; vad är kommunledningens nästa steg för att hitta tillbaka till en positiv trend och stark tillväxt? Om detta talar Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande, på den digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Se hela programmet här!

Läs mer om de medverkande talarna här!

Missa inte att uppdatera dig på de viktigaste trenderna om marknaden i allmänhet och läget på Jönköpingsmarknaden i synnerhet – anmäl dig här! (Missa inte vårt Boka tidigt-erbjudande, 2 för 3, som gäller från nu och fram till den 26 februari.)

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.
Du kan:
• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige