Image
E4 Park Rosersberg.

Solpanelsgrossist expanderar till E4 Park Rosersberg

Uthyrning Verdion och Tritax Eurobox har säkrat solcellsplattformen Aprilice som hyresgäst i en del av E4 Park Rosersberg – bolagens nya logistiknav strax norr om Stockholm.


Verdions fastighet i Bäckebol.

CBRE får uthyrningsuppdrag av Verdion

Uthyrning CBRE hjälper Verdion att hyra ut 17 698 kvadratmeter logistiklokaler i Bäckebol, norr om Göteborg. Byggnationen påbörjas under hösten 2023 och allt beräknas vara färdigställt till Q3-24. Tillträde sker efter överenskommelse.


Johan Nihlmark, affärsutvecklingschef, Norden, på Verdion.

Verdion: Därför är Göteborg Nordens logistikhuvudstad

Bolag Verdions affärsutvecklingschef i Norden Johan Nihlmark berättar för Fastighetssverige om utmaningarna på investeringsmarknaden, resan med logistikjätten sedan han tillträdde och var i Norden de vill växa.


Logistic Contractor bygger åt Verdion.

Logistic Contractor bygger logistikanläggning åt Verdion

Bygg/Arkitektur Logistikutvecklaren Verdion utökar sitt samarbete med Wästbygg Gruppens koncernbolag Logistic Contractor. Avtal har tecknats om att uppföra en logistikanläggning på 15 000 kvadratmeter i Bäckebolområdet i Göteborg till ett ordervärde om cirka 200 miljoner kronor.


Fredrik Salman.

Verdion utökar sin verksamhet i Norden – anställer ny Investment Manager

Bolag Verdion har anställt Fredrik Salman som ny Investment Manager - Nordics, vilket innebär att Verdion ytterligare stärker sin närvaro och satsning i Norden.


Wästbygg Gruppen bygger logistikanläggning åt Verdion i Vaggeryd.

Wästbygg Gruppen bygger logistikanläggning i Vaggeryd

Bygg/Arkitektur Wästbygg Gruppens koncernbolag Logistic Contractor har tecknat avtal med logistikutvecklaren Verdion om att bygga en logistikanläggning på 17 000 kvadratmeter på totalentreprenad.


Efter köpet i Bäckebol till Verdion och Johan Nihlmark på nya tillväxtmöjligheter i Göteborg.

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.


Verdion köper i Bäckebol.

Verdion köper i Göteborg – för att bygga på spekulation

Transaktioner Verdion stärker sin svensk logistikportfölj med ett nytt förvärv. Den här gången köper man en logistikfastighet i Bäckebol i Göteborg för 580 miljoner kronor.


Verdion utvecklar på spekulation i Jönköping.

Internationella logistikaktörens nordiska planer

Bolag Danska Verdion fortsätter sin ambitiösa logistiksatsning. Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics, berättar för Fastighetssverige om nya spekulationsbygget, tillväxtstrategin och var man ser störst efterfrågan på logistikmarknaden.


Tritax Eurobox köper mark för att tillsammans med Verdion utveckla en ny logistikanläggning i Rosersberg.

Tritax Eurobox gör sitt tredje förvärv i Sverige

Transaktioner Tritax Eurobox köper mark i Rosersberg, norr om Stockholm, för att utveckla en ny logistikanläggning. Det är bolagets andra förvärv i Rosersberg och det tredje på den svenska marknaden.


Verdion satsar i Staffanstorp.

Verdion satsar i Staffanstorp

Bygg/Arkitektur Staffanstorps kommun säljer 80 000 kvadratmeter mark till Verdion, som satsar 200 miljoner kronor i den 27 000 kvadratmeter stora Verdion Logistics Park.