Image
Veidekke säljer till SEB Domestica.

Veidekke säljer hyresrättsprojekt till SEB

Transaktioner Veidekke Eiendom säljer hyresrättsprojekt i Vallentuna.


Veidekke bygger i Veddesta.

Veidekke förvandlar industriområde till stad i Barkarby

Bostäder Veidekkes 7 kvarter ligger i Veddesta industriområde som ska förvandlas till en upplevelserik stadsmiljö granne med en av regionens starkaste noder för kollektivtrafik med tunnelbana, buss, pendeltåg och regionaltåg i direkt anslutning till varandra.


Veidekke Bostad öppnar kontor i Uppsala

Bolag Veidekke Bostad etablerar ett eget kontor i Uppsala med början efter sommaren för att stärka sin position på den lokala marknaden. Ansvarig för satsningen blir Erik Hävermark, som rekryteras från Rikshem.


Veidekke köper fastigheter i Järla

Transaktioner Veidekke Bostad tecknar avtal om förvärv av fyra privatägda fastigheter i stadsdelen Järla, Nacka.


Veidekke köper i Täby

Transaktioner Veidekke Bostad köper området Viveln i Täby. Projektet omfattar 56 småhus enligt gällande detaljplan.


Veidekke säljer till Regio

Transaktioner Veidekke Bostad säljer en del av fastigheten Veddesta 2:11 i Järfälla till Regio. Syftet med affären är att skapa en tydlig kvartersstruktur, vilket i sin tur underlättar utvecklingen av Södra Veddesta i Järfälla.


Veidekke satsar på bostäder i Veddesta

Bostäder Veidekke Bostad har köpt en fastighet i Veddesta centrum i Järfälla kommun och planerar nu för cirka 1 200 nya bostäder.


Veidekke bygger bostäder på Solnavägen

Bygg/Arkitektur På Solnavägen, strax norr om Karolinska sjukhuset, planerar Veidekke att bygga cirka 230 nya lägenheter.


Veidekkes övertagande av Rekab i Uppsala klart

Transaktioner Veidekke övertar byggbolaget Rekab i Uppsala och köper samtidigt en byggrätt om cirka 13 000 kvadratmeter i staden.Det står klart sedan Konkurrensverket har godkänt affären.