Image
Patrik Tillman, styrelseordförande i Odd Molly.

Odd Molly köper i Göteborg

Transaktioner Odd Molly köper tre fastigheter i Göteborgsområdet av Hanssongruppen för 167 miljoner kronor.


Skärmavbild 2021-06-07 kl. 08.13.30

Serneke bygger två nya bostadsprojekt i Borås

Bostäder Serneke har tecknat två avtal för totalentreprenad i samverkan med HanssonGruppen Invest AB respektive Cernera Fastigheter i Borås. Totalt ska 73 lägenheter uppföras till ett sammanlagt värde av 139 miljoner kronor.


Vaggeryd Logistikpark.

De sålde till Odd Molly

Transaktioner Det var Fiskaregården och Hanssongruppen som sålde Vaggeryd Logistikpark, som Odd Molly tillsammans med Vaggeryd Utveckling AB ska utveckla.


Lansa köper i Ystad.

Lansa Fastigheter etablerar sig i Ystad

Transaktioner Det gröna bostadsbolaget Lansa Fastigheter stärker sin position på den Skånska bostadsmarknaden genom att etablera sig i Ystad. Nu förvärvar de 43 hyreslägenheter från Hanssongruppen, i området Västra sjöstaden.


Ett nytt JV-bolag köper ett stort logistikområde i Vaggeryd.

Nybildat JV i logistiksatsning i Vaggeryd

Transaktioner Nybildade Vaggeryd Logistikpark AB, ett joint venture ägt av Fiskaregården Investment och Hanssongruppen, köper ett stort logistikområde i Vaggeryd.


Hanssongruppen köper tre fastigheter i Borås

Transaktioner Hanssongruppen Invest har via dotterbolag köpt tre industrifastigheter i Borås, med en total uthyrningsbar area om 3 600 kvadratmeter.


Hanssongruppen utökar i Viared

Transaktioner Hanssongruppen Invest AB har via dotterbolag förvärvat fastigheten Borås Vindbryggan 6 med adress företagsgatan 22-24. Säljare är JCA Fastigheter. Fastigheten, som är uthyrd till Oxeon och Londré Textiles, innehåller cirka 5 500 kvadratmeter kontor, lager och produktion.


Hanssongruppen säljer till Hemfosa i Borås

Transaktioner Hanssongruppen Invest har sålt fastigheten Vulkanus 15 i Borås till Hemfosa Fastigheter. Fastigheten, som är en samhällsfastighet, är i folkmun känd som ”Erlahuset” och är centralt belägen på Österlånggatan 74.


Hanssongruppen köper av Viareds ledande utvecklare

Transaktioner Hanssongruppen, ett dotterbolag till Göteborgsbaserade Holdingaktiebolaget Knut Hansson, köper en högkvalitativ kontors- och logistikfastighet i Viared. Säljare är Boråsbaserade Charmilla, som utvecklat över 60 procent av den totala lokalarean i Viared.