Image
Vaggeryd Logistikpark.
Vaggeryd Logistikpark. Bild: Fiskaregården

De sålde till Odd Molly

Transaktioner Det var Fiskaregården och Hanssongruppen som sålde Vaggeryd Logistikpark, som Odd Molly tillsammans med Vaggeryd Utveckling AB ska utveckla.
Publicerad den 23 December 2020

Vaggeryd logistikpark är beläget längst E4:an söder om Jönköping. Idag har flera företag sin verksamhet i fastigheten bland annat Sortera Materials, Svea skog, Scandbio Veolia, Envytech Solutions och Wog Trä. Byggnaderna som omfattar både kontor, lager och produktion har en total lokalyta om cirka 38 000 kvadratmeter. Den totala markytan är 525 000 kvadratmeter.

– Vi är ett bolag med en tajt organisation som drivs av en ambitiös tillväxtplan. Att genomföra en affär i denna storlek möjliggör fortsatt expansion samt bevisar vad vi kan åstadkomma genom den kompetens och det engagemang som finns i vårt bolag. För oss är detta en milstolpe helt klart, säger Magnus Clavegård, vd, Fiskaregården Investment AB.

Tillträdesdatum för affären var 15 december.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY