Image

Hanssongruppen köper tre fastigheter i Borås

Transaktioner Hanssongruppen Invest har via dotterbolag köpt tre industrifastigheter i Borås, med en total uthyrningsbar area om 3 600 kvadratmeter.
Publicerad den 29 Mars 2018
Annons
Image

Affären rör dels Borås Vindtunneln 3 som är belägen på Viared och dels Borås Räveskalla 1:435 och 1:506 som är belägna i Sjömarken. Fastigheterna är fullt uthyrda och tillträde skedde 28 mars. Säljare är Sjömarkens Industrisvets samt Borås Hydraulik och Handel, som kommer fortsätta att vara hyresgäster i fastigheterna. Parterna har överenskommit att ej kommunicera någon köpeskilling. Werks advokater har varit legal rådgivare till köparen.

– Vi är en långsiktig aktör i Borås och är därför glada att kunna addera ytterligare ett par bra förvaltningsfastigheter till vårt befintliga bestånd, säger Stefan Hansson, vd på Hansson Holding.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige