Image

Hanssongruppen utökar i Viared

Transaktioner Hanssongruppen Invest AB har via dotterbolag förvärvat fastigheten Borås Vindbryggan 6 med adress företagsgatan 22-24. Säljare är JCA Fastigheter. Fastigheten, som är uthyrd till Oxeon och Londré Textiles, innehåller cirka 5 500 kvadratmeter kontor, lager och produktion.
Publicerad den 4 September 2017

Överlåtelsen sker i bolagsform och Hanssongruppen Invest tillträdde fastigheten den 1 september 2017. Vindbryggan 6, som har en uthyrningsbar area om cirka 5 500 kvadratmeter, håller en mycket hög standard.

– Viared är ett väletablerat och bra område att verka i och förvärvet av Vindbryggan 6 är helt i linje med vår strategi om att vara en långsiktig aktör i Borås. Efter att under våren 2017 avyttrat en större central fastighet stärker vi ytterligare vår position i Borås, säger Stefan Hansson, vd för Hansson Holding.

Hanssongruppen Invest AB äger sedan tidigare Vindrosen 4 på Viared som förvärvades i december 2016.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY