Image

Veidekke bygger om Skattekontoret i Göteborg

BYGG Veidekke Entreprenad AB, Region Väst, har av Alecta Pensionsförsäkringar fått i uppdrag att bygga om Skattekontoret i Göteborg, som förvaltas av Newsec.
Publicerad den 23 Juni 2010

Uppdraget är en totalentreprenad på 67 miljoner kronor och ombyggnadsytan är på 23 000 kvadratmeter.

Då ordinarie verksamhet skall pågå i fastigheten under hela ombyggnadstiden är projektet indelat i nio etapper och omflyttning av hyresgäster sker mellan etapperna.

- Ett tidigare gott samarbete med Alecta och Newsec, i och med ombyggnaden av kontorsfastigheten Mektagonen, har renderat i fortsatt förtroende, vilket vi är väldigt glada för, säger arbetschef Bert Granberg.

- Vi har tidigare goda erfarenheter av att bygga om kontorsfastigheter. Därför är det roligt att bidra till att fastighetsägaren Alecta får en välbyggd och fungerande fastighet. Vi ska göra vårt yttersta för att ombyggnaden ska bli så smärtfri som möjligt för hyresgästerna i huset, säger platschef Christer Carlberg.

Ombyggnationen inleds i juni 2010 och avslutas januari 2012.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter miljardförvärvet – här vill Revelop växa med nya fonden

Bolag Revelop gör sina första förvärv med nya fonden Revelop VI. Efter miljardaffären berättar Revelops vd Thomas Sipos vad man letar efter för fastigheter, på vilka marknader man vill investera, det gynnsamma marknadsläget och om det internationella intresset för fonden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige