Image
Thomas Erséus, Johanna Skogestig och Stefan Dahlbo diskuterar investeringsläget och framtidsutsikterna på Stora Kontorsdagen den 16 november på Grand Hotel i Stockholm.
Thomas Erséus, Johanna Skogestig och Stefan Dahlbo diskuterar investeringsläget och framtidsutsikterna på Stora Kontorsdagen den 16 november på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Kontorsdagen STHLM: Jättarna om investeringsläge och framtidsutsikter

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna möter vi vd:arna för tre av de tyngsta aktörerna på Stockholms kontorsmarknad i en diskussion om investeringsläge och framtidsutsikterna.
Publicerad den 23 Oktober 2023

Vad vill de stora bolagen på kontorsmarknaden? Är det läge att köpa eller sälja? Och hur utvecklar bolagen de befintliga kontoren? Handlar allt om flexibilitet och läge eller vilka andra parametrar kikar man på i spåkulan? Svaren ges av:
* Thomas Erséus, vd, AMF Fastigheter
* Johanna Skogestig, vd, Vasakronan
* Stefan Dahlbo, vd, Fabege

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Anmälan stänger fredag den 10 november.

Stora Kontorsdagen STHLM är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter. Under dagen bjuds det på spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Efter själva seminariet bjuder vi in till ett trevligt branschmingel med lämplig dryck och tilltugg.

Se programmet här.

Moderator är omtyckta och professionella Åsa Lindell.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Stora Kontorsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.
Partnerföretag är: Annell, Citymark Analys, Götessons Design Group, Rekomo, Andersson System och Afry. Läs mer om dem här.

Under dagen kommer även segraren i Sveriges Snyggaste Kontor 2023 att utses via en omröstning där besökarna på Stora Kontorsdagen har en nyckelroll. Se de nominerade kontoren och rösta på din favorit här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:

Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige