Image
Helena Rex, Marie Mayer och Patrik Åström pratar om framtidens kontorsmarknad på Stora Kontorsdagen den 24 november på Grand Hotel.
Helena Rex, Marie Mayer och Patrik Åström pratar om framtidens kontorsmarknad på Stora Kontorsdagen den 24 november på Grand Hotel.

Stora Kontorsdagen: En förändrad kontorsmarknad – detta behöver du tänka på

Stora Kontorsdagen Den 24 november är det dags för klassiska Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi en trio i ett samtal om kontorsmarknadens framtid efter pandemin och i den nya inflationsmiljön.
Publicerad den 17 Oktober 2022

Pandemin ställde frågan om kontorets vara eller icke vara på sin spets. Så här i efterhand kan vi se att det inte blev någon undergång. Men många gamla sanningar har blivit ifrågasatta och vi befinner oss i en ny verklighet – vad betyder den för kontorsmarknaden? Hur ser trenderna ut och vad måste framtidens kontorsutvecklare tänka på? Svar på dessa, och många andra, frågor ges av Marie Meyer, uthyrningschef på Colliers, Patrik Åström, vd på Helio och Helena Rex, vd på The Park på Stora Kontorsdagen den 24 november på Grand Hotel.

Anmäl dig här.
(Grupprabatt: Anmäl fyra och betala för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.)

Kontorsmarknaden förändras snabbt – på Stora Kontorsdagen får du alla verktyg för att hänga med i utvecklingen.
Seminariet inleds med tre tunga analyser med tre av de allra bästa analytikerna inom sina respektive segment.


Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: Annell, Citymark, Colliers, Afry, Codesign, Götessons, Kinnarps, Norem, Strategisk Arkitektur, Officeswapp, Technogym, Helio, EY och White Arkitekter. Läs mer om dem här.

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Det slutliga vinnarkontoret i Sveriges Snyggaste Kontor 2022 presenteras efter en spännande omröstning på plats.

Rösta på ditt favoritkontor här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige