Image
Anna Denell, Anna Graaf, Elinor Blomberg, Johanna Munck och Linda Schuur utgör visionspanelen på Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj på Grand Hotel i Stockholm.
Anna Denell, Anna Graaf, Elinor Blomberg, Johanna Munck och Linda Schuur utgör visionspanelen på Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Hållbarhetsdagen: Den hållbara affären – nu och i framtiden

Stora Hållbarhetsdagen Om två veckor, den 11 maj, är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Mot slutet av dagen möter vi några av landets mest kunniga på området i ett samtal om hållbarhetssatsningar och lönsamhet nu och i framtiden.
Publicerad den 27 April 2023

Ingen kan anklaga den stora massan av aktörer för att inte tänka hållbart. Men hur jobbas det dagligen med att hela tiden tänka grönt, i varje enskild process och beslutsfattande? Hur ska det gå genom en röd (eller grön) tråd i verksamheten och vilka tuffa utmaningar väntar framöver? Ett antal personer med stor insikt på området diskuterar på Stora Hållbarhetsdagen alla aspekter i byggprocesserna – och hur man alltid bör jobba för att inte tappa den gröna gnistan. Paneldeltagarna är: Anna Denell, hållbarhetschef, Vasakronan, Elinor Blomberg, arkitekt/hållbarhetsexpert, Belatchew, Anna Graaf, hållbarhetschef, White Arkitekter, Linda Schuur, hållbarhetschef, Intea och Johanna Munck, vd, Strategisk Arkitektur.

Missa inte den här programpunkten på Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj – säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Själva seminariet efterföljs av ett stort branschmingel.

Se programmet här.

Moderator är kunniga och omtyckta proffsmoderatorn Åsa Lindell.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partners är Afry, Sally R, Myrspoven, Fagerhult, KPMG, Codesign och Strategisk Arkitektur – läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även den allra första vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras.

Stora Hållbarhetsdagen är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige