Image

Stora Hållbarhetsdagen - 11 maj 2023

Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen

Torsdag 11 maj

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Partners Stora Hållbarhetsdagen 2023

KPMG

Partnerlogo

Med över 230 000 medarbetare i 144 länder är KPMG ett av världens ledande kunskapsföretag. Våra erfarna experter inom rådgivning, revision och skatt guidar verksamheter in i framtiden, där hållbart företagande är integrerat i hela organisationen och i kärnaffären.


Mattias Johansson, Partner och auktoriserad revisor

Myrspoven

Partnerlogo

Genom att kombinera artificiell intelligens och omfattande branschkunskap garanterar Myrspovens lösning myCoreAI ett optimalt inomhusklimat med lägsta möjliga energiförbrukning. Utöver myCoreAI, som ger ≤ 25 % i besparingar, erbjuder vi optimering av spotpriset på el och effekttariffer, vilket ökar besparingarna och hjälper energisystemet att hantera toppar i efterfrågan.


Elin Allison, CMO

Sally R

Partnerlogo

Sally R tillhandahåller en molnbaserad optimeringstjänst för ventilation i kommersiella fastigheter. Tjänsten säkerställer bästa möjliga inomhusluft till lägsta möjliga energiförbrukning, och sänker energianvändningen i fastigheters ventilationsaggregat med 40-60%. Optimeringstjänsten kan adderas till vilket ventilationssystem som helst, var som helst i världen.


Fredrik Tunberg, CEO på Sally R

AFRY

Partnerlogo

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 19.000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.


Jonas Gustavsson, vd/koncernchef

Fagerhult

Partnerlogo

Med det goda ljuset i fokus värnar vi om vår miljö och kommande generationers utsikter. Fagerhult skapar förstklassiga och innovativa belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer.


Frida Almqvist, vd Fagerhults Belysning Sverige AB

Strategisk Arkitektur

Partnerlogo

Som främsta rådgivande arkitekt skapar vi på Strategisk Arkitektur mätbara, kännbara värden för våra kunder, alltid med människan i fokus. Vi börjar varje projekt med att lägga en strategisk grund om förutsättningar och behov. Så låt oss utforska dina visioner. I en nära dialog med dig som kund driver vi tillsammans projektet från idé till realitet.


Johanna Munck af Rosenschöld, vd

Codesign

Partnerlogo

Vi gör så gott vi kan. Vi tror nämligen att vi med engagemang och passion kan förändra och förbättra samhället till det bättre. Vi testar och undersöker, vrider och vänder. Codesigns arbete ska göra nytta och ibland skapas fantastiska lösningar och verktyg som blir till samhällsnytta för många. Då kan gammalt bli till ogammalt, det självklara ifrågasättas, det som först verkade banalt bli till något viktigt. Filandes på processer och skruvandes på funktioner, ständigt intresserade av vår omvärld. Ibland gör vi fel och då lär vi oss som mest. Vi började för 25 år och 500 projekt sedan. Våra verktyg och processer utvecklas fortfarande - och lever vidare.


Peter Ullstad, vd/grundare

Stora Hållbarhetsdagen 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 11 maj, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).
Cirka 16 – 17: Branschmingel.

Pris:   5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: