Image

Socialt ansvar - med lönsamhet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Börsnoterade Victoria Park äger fastigheter i miljonprogramsområden runt om i Sverige, bland annat i Linköping och Eskilstuna. Bolaget satsar hårt på sociala insatser i sina områden (allt från att anställa boende till läxhjälp och fotbollsskola) och menar att insatserna leder till stora ekonomiska vinningar för individen, samhället - och aktieägarna. Hör bolagets vd Peter Strand på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari.
Publicerad den 4 Januari 2017
Peter Strand kommer till Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari för att berätta om bolagets lönsamma sociala insatser. Bild: Maria Olsson Äärlaht
Peter Strand kommer till Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari för att berätta om bolagets lönsamma sociala insatser.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras den 2 februari på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping. Anmäl dig här.
Mängd-rabatt: Gå fyra betala endast för tre! Ange ”Fyra för tre” i rutan Kampanjkod vid anmälan (gäller till 20 januari).

Moderator är Lennart Ekdal.

Partnerföretag är Forsen, PWC och Riksbyggen.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras av NuLink, näringslivskontoret i Norrköping, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 40 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:





Partner:



Se film från ett tidigare år:



 

Mer från Fastighetssverige