Image

DTZ anställer för ombildningsuppdrag

KARRIäR Carina Stridh har anställts på DTZ för att arbeta med ombildningsuppdrag inom affärsområdet capital markets i Göteborg.
Publicerad den 23 Mars 2010

Carina Stridh har mer än tio års erfarenhet inom mäkleribranschen. Hon kommer senast från Bjurfors där hon arbetade som privatmäklare och dessförinnan var hon på JM där hon jobbade med försäljning av nya projekt.

- DTZ erbjuder i dag i Göteborg ett fullsortiment för fastighetsägare. Jag tycker det ska bli väldigt stimulerande att vara med och bygga vidare på detta. För mig känns det som ett naturligt steg i rätt riktning, där jag kan få nytta av min erfarenhet och kompetens. Jag ser det även som en utmaning att vidareutvecklas och förhoppningsvis få nöjda kunder även inom denna bransch, säger Carina Stridh.

Carina Stridh kommer tillsammans med övriga medarbetare i capital markets att fortsätta utveckla verksamheten inom ombildning av hyresrätt till bostadsrätt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige