Image

Bolagen rider på vaccinvågen – allt fler handlas till premie

Lista Hittills under november har Stockholmsbörsens index OMXS30 stigit med över tolv procent, mycket tack vare positiva vaccinnyheter som fått börsen att rusa ett flertal gånger. De flesta fastighetsbolagen har ridit framgångsrikt på vaccinvågen och det är nu allt fler bolag som handlas till premievärdering. Fastighetssverige presenterar en uppdaterad lista med de noterade fastighetsbolagens substansvärdering.
Publicerad den 27 November 2020
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY