Image
Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Nickie Excellie vann Årets Unga Hållbarhetsprofil 2023.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Nickie Excellie!

Stora Hållbarhetsdagen | PLAY Vinnaren i den första upplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil är Nickie Excellie, chef Hållbarhet och Kommunikation på Alecta Fastigheter.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Idag stänger anmälan till Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel nästa torsdag. Säkra din plats nu!

Stora Hållbarhetsdagen: Idag stänger anmälan – säkra din plats nu

Stora Hållbarhetsdagen Nästa torsdag är det dags för en av årets viktigaste branschdagar, den enda som är till 100 procent fokuserad på hållbarhetssatsningar och affärsmöjligheter inom segmentet. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Saga Jernberg.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är den tredje finalisten

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringsfönstret är stängt och juryn har sammanträtt och utsett tre finalister i premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Här är den tredje finalisten.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Nickie Excellie är finalist i Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är den andra finalisten

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringsfönstret är stängt och juryn har sammanträtt och utsett tre finalister i premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Här är den andra finalisten.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Simon Iaffa Nylén är finalist i Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är den första finalisten

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringsfönstret är stängt och juryn har sammanträtt och utsett tre finalister i premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Här är den första finalisten.


Anna Denell, Anna Graaf, Elinor Blomberg, Johanna Munck och Linda Schuur utgör visionspanelen på Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Hållbarhetsdagen: Den hållbara affären – nu och i framtiden

Stora Hållbarhetsdagen Om två veckor, den 11 maj, är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Mot slutet av dagen möter vi några av landets mest kunniga på området i ett samtal om hållbarhetssatsningar och lönsamhet nu och i framtiden.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Tove Greve kan du lyssna till på Stora Hållbarhetsdagen den 11 maj på Grad Hotel i Stockholm.

Stora Hållbarhetsdagen: Social hållbarhet – värdefullt för såväl samhället som affären

Stora Hållbarhetsdagen Den 11 maj är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. I en av punkterna berättar Tove Greve, vd för Ansvaret, hur bolagen i fastighetssektorn kan skapa stort värde för både samhället och affären genom tydliga och mätbara satsningar.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Imorgon söndag stänger nomineringsfönstret för Årets Unga Hållbarhetsprofil, så än har du chansen att nominera din favorit till priset som delas ut på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel den 11 maj.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Imorgon stänger nomineringsfönstret

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringen till premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil stänger imorgon söndag den 23 april. Gå in och nominera din favorit för att hen ska ha en chans att stå som vinnare på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 11 maj.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Nominera din favorit till premiärpriset av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Nomineringsfönstret stänger nu på söndag.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: På söndag stänger nomineringsfönstret

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringen till premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil stänger nu på söndag den 23 april. Gå in och nominera din favorit för att hen ska ha en chans att stå som vinnare på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 11 maj.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Biljana Pehrsson.

Stora Hållbarhetsdagen: Biljana Pehrsson om Nordrs hållbarhetsresa

Stora Hållbarhetsdagen Den 11 maj är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. I en av punkterna intervjuas Biljana Pehrsson om sin karriär och sin relativt nya roll på Nordr – bolaget som sätter likamedstecken mellan klimatarbete och ekonomiska resultat.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Nominera din favorit till premiärpriset av Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Nominera din favorit till premiärupplagan

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringen till premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil har varit öppen i några veckor och flera intressanta namn har kommit in. Gå in och nominera din favorit för att hen ska ha en chans att stå som vinnare på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 11 maj.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Anna Denell (ordf), Anna Graaf och Filip Elland är juryn som ska utse den första vinnaren av tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Namnkunnig jury ska utse första vinnaren

Stora Hållbarhetsdagen Hållbarhetsexperterna Anna Denell, Filip Elland och Anna Graaf borgar för att det blir en rättmätig segrare i den allra första upplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Segraren utses under Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 11 maj.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Nu lanseras utmärkelsen Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Nu lanseras Årets Unga Hållbarhetsprofil!

Stora Hållbarhetsdagen I dag öppnar nomineringen till en helt ny utmärkelse: Årets Unga Hållbarhetsprofil. Priset delas ut i samband med Stora Hållbarhetsdagen och går till en ung person (max 35 år) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och har fokus på hållbarhet.


Stora Hållbarhetsdagen Göteborg
I dag stänger anmälan till premiärupplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG. Eventet är så gott som fullbelagt, det finns endast ett fåtal platser kvar.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: I dag stänger anmälan till premiärupplagan – fåtal platser kvar

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Om knappt en vecka, nästa torsdag den 1 december, lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Eventet är så gott som fullbelagt, det finns ett fåtal platser kvar. Har du tänkt gå är det hög tid att säkra din plats nu.


Stora Hållbarhetsdagen Göteborg
Andreas Gyllenhammar, hållbarhetschef på Sweco, Filip Elland, hållbarhetschef på Castellum, Henrik Saxborn, styrelseledamot på AMF Fastigheter, Sjunde AP Fonden mfl., Niklas Sparw, divisionschef på NCC Building och Sophie Nachemson-Ekwall, PhD, expert inom social hållbarhet, rapportering & finansiering på PWC diskturerar framtidens hållbarhetsarbete i fastighetsbranschen på premiärupplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel nästa torsdag. Anmälan stänger nu på fredag.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: Visioner och breda tankar – hit är vi på väg

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Om drygt en vecka, nästa torsdag den 1 december, lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. I en av programpunkterna möter vi en namnkunnig panel som resonerar kring framtidens hållbarhetsarbete inom fastighetssektorn.


Stora Hållbarhetsdagen Göteborg
Fredrik Sjudin, Fredrik Block och Jakob Nilsson pratar grön finansiering på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 1 december.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: Grön finansiering – affärsnytta och hållbarhetsarbete på samma gång

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Om drygt två veckor, den 1 december, lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. I en av programpunkterna möter vi en trio experter som resonerar kring grön/hållbar finansiering och dess framtid inom fastighetssektorn.


Stora Hållbarhetsdagen Göteborg
Cecilia Rihm, Energy Product Manager på Nordomatic, Petter Bengtsson, vd på Zynka Group och Tove Lindblad, sustainability lead Sweden på Trimble diskuterar digitaliseringens roll för en hållbar utveckling på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 1 december.

Stora Hållbarhetsdagen GBG – digitaliseringens roll för en hållbar utveckling

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Om knappt tre veckor, den 1 december, lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. I en av programpunkterna möter vi en trio experter som resonerar kring digitaliseringens roll för en hållbar utveckling inom samhällsbyggnadssektorn.


Stora Hållbarhetsdagen Göteborg
Eva-Lena Albihn, Henrik Roderhult och Luis Gemzell står för ett antal tunga analyser som ger dig full koll på den nya hållbara ekonomin.

Stora Hållbarhetsdagen GBG – analyser som ger dig full koll på den nya hållbara ekonomin

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Den 1 december lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Dagen inleds med en trio tunga analyser som ger dig full koll på den nya gröna ekonomin.


Stora Hållbarhetsdagen Göteborg
Isadora Wronski, Greenpeace, inledningstalar på premiärupplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG den 1 december på Elite Park Avenue Hotel.

Premiärupplagan av Stora Hållbarhetsdagen GBG – hur accelererar vi omställningen?

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Den 1 december lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Under rubriken Hur accelererar vi omställningen öppningstalar Isadora Wronski från Greenpeace.


Stora Hållbarhetsdagen Stockholm
Bygg-kriminaliteten diskuteras på Stora Hållbarhetsdagen nästa onsdag den 11 maj.

Stora Hållbarhetsdagen: Panelsamtal – hur kommer vi tillrätta med bygg-kriminaliteten?

Stora Hållbarhetsdagen Den 11 maj är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. I ett panelsamtal under dagen diskuterar ett antal mycket insatta personer kriminaliteten i byggsektorn och hur man kan komma tillrätta med problemet. Anmälan stänger i övermorgon fredag – säkra din plats i dag!