Image
Elinor Blomberg, Anna Denell och Anna Graaf utgör juryn till årets upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil.
Elinor Blomberg, Anna Denell och Anna Graaf utgör juryn till årets upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är årets jurymedlemmar

Stora Hållbarhetsdagen Hållbarhetsexperterna Anna Denell, Elinor Blomberg och Anna Graaf borgar för att det blir en rättmätig segrare i årets upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Segraren utses under Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 9 april.
Publicerad den 5 Januari 2024

Anna Denell (ordförande)
Anna Denell är sedan 2008 hållbarhetschef på Vasakronan. Hon har även arbetat för Locum och AP Fastigheter. Hon har flera gånger varit med på listan över de 100 mest inflytelserika i miljö-Sverige, blivit utsedd till Årets Samhällsbyggare, Årets hållbarhetschef och tilldelats Greenbuild Europe Leadership Award.

Elinor Blomberg
Elinor Blomberg är arkitekt SAR/MSA på Belatchew Arkitekter sedan januari 2020. Hon är också medlem i MERC Talangnätverk och har tidigare jobbat på BSK Arkitekter samt på Koncept Stockholm.

Anna Graaf
Anna Graaf är sedan 2012 hållbarhetschef på White Arkitekter. Hon blev nyligen invald i Delegationen för Cirkulär Ekonomi, som enda representant från bygg- och fastighetssektorn. Anna Graaf är civilingenjör från Chalmers och har lång erfarenhet av miljö- och hållbarhetsfrågor inom fastigheter och stadsplanering. Hon har under flera år utsetts till en av "Sveriges 101 Hållbarhetsmäktigaste" och varit finalist i "Sveriges bästa Hållbarhetschef" två gånger.

Där har du trion som ska säkerställa att rätt person vinner Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Klicka här för att nominera. (Nomineringen är öppen till och med söndag den 22 mars.)

Vinnaren av Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024 utses i samband med Stora Hållbarhetsdagen och går till en ung person (max 35 år) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och har fokus på hållbarhet.

Anmäl dig till seminariet här.

Årets Unga Hållbarhetsprofil är en utmärkelse instiftad av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Utmärkelsen går till en person, max 35 år (född 1989 eller senare) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och som har fokus på hållbarhet.

Vinnaren av Årets Unga Hållbarhetsprofil är nyskapande, initiativrik och affärsdrivande samt uppmuntrar och inspirerar i sitt arbete till en hållbar (ekonomisk, ekologisk och social) utveckling. Vinnaren är en god förebild och är, eller har goda förutsättningar att bli, en framtida ledare i branschen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige