Image

Simon Iaffa Nylén är Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024

Stora Hållbarhetsdagen Simon Iaffa Nylén, hållbarhetschef på Fastighets AB Regio och hållbarhetsansvarig på Brunswick Real Estate, är Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024. Simon Iaffa Nylén vinner utmärkelsen före finalisterna Cecilia Safaee, vd för Hemmaplan, och Tobias Söderbom Olsson, vd för Woodtube. Vinnaren korades under Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm.
Publicerad den 9 April 2024
Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024, Simon Iaffa Nylén, tillsammans med finalisterna Tobias Söderbom Olsson och Cecilia Safaee samt juryns representant Anna Graaf. Bild: Axel Ohlsson
Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024, Simon Iaffa Nylén, tillsammans med finalisterna Tobias Söderbom Olsson och Cecilia Safaee samt juryns representant Anna Graaf.

Utmärkelsen går till en person, född 1989 eller senare, som verkar i eller kring fastighetsbranschen och som har fokus på hållbarhet. Juryn – bestående av ordförande Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan, Anna Graaf, hållbarhetschef på White Arkitekter, och Elinor Blomberg, hållbarhetschef på Belatchew Arkitekter – utsåg vinnaren med motiveringen:
"Hen har trots sin ringa ålder hunnit med att göra ett rejält avtryck inom hållbarhetssegmentet i fastighetsbranschen. Hen är inte bara en stor inspiratör och förebild för andra unga som funderar på om de ska ta steget in i fastighetsbranschen och jobba med hållbarhet. Hen är också på riktigt handlingskraftig och ser till att saker blir av och inte bara stannar på ritbordet. På så sätt har hen lyft hållbarhetsarbetet från klarhet till klarhet på bolaget där hen är verksam, samtidigt som hen osjälviskt delar med sig av sina erfarenheter, skapar nätverk och pushar branschen framåt för att den ska kunna utvecklas som helhet. Hen är helt enkelt grym på hållbarhet och att få saker att hända samtidigt som hen har helhetsperspektivet utan att tappa fokus på affärsnyttan. Årets Unga Hållbarhetsprofil är Simon Iaffa Nylén!"

Simon Iaffa Nylén tog hem titeln före finalisterna Cecilia Safaee och Tobias Söderbom Olsson.
– Jag är väldigt tacksam att vinna det här priset i konkurrens med två så erfarna personer som Cecilia och Tobias, säger vinnaren.
Vad betyder det här priset för dig?
Det är kanske ett kvitto på att det jag hittills har varit i rätt riktning och skapat förändring. Än är vi inte i mål, för vi har många hållbarhetsmål som vi måste jobba med, men det är en delseger som får mig motiverad att fortsätta.
Avslutningsvis, hur firar du detta?
– I kväll blir det middag med familjen och i helgen blir det nog fest med kompisar.

Den första upplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil vanns av Nickie Excellie, chef Hållbarhet och Kommunikation, Alecta Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige