Image

Primär och Estate går samman

Bolag Det nya FM-bolaget Estate Group bildas när Primär Fastighetsförvaltning och Estate nu går samman.


Verdane Capital tar över Primär

Bolag Verdane Capital är nya ägare i Primär-koncernen. Primär är i dag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag och är i fortsatt stark utveckling.


Primär får uppdrag av Lidl

Bolag Lidl Sverige och Primär har tecknat ett tvåårigt avtal där Primär tar över fastighetsskötseln för 70 butiker i södra Sverige.


Lokalmarknadsdagen

”Känns naturligt att vara partner”

Lokalmarknadsdagen Primär Fastighetsförvaltning går in som partner i höstens stora fastighetsseminarium i Göteborg – Lokalmarknadsdagen.


Primär köper Brinkeberg

Bolag Primär fastighetsförvaltning förvärvar Förvaltnings AB Brinkeberg. Även fortsättningsvis kommer Brinkeberg att drivas vidare i sin nuvarande form och med bibehållet företagsnamn.


"Lokalmarknadsdagen är höstens mötesplats"

Lokalmarknadsdagen Primär Fastighetsförvaltning går in som partner i det klassiska eventet Lokalmarknadsdagen.
- Lokalmarknadsdagen är höstens mötesplats där vi kan nätverka med andra aktörer inom fastighetsbranschen, säger Hans Kristensson, vd på Primär.


Primär och Framtiden i jobb- och serviceprojekt

Bolag Genom ett samarbete mellan Primär Fastighetsutveckling och kommunala Framtidenkoncernen i Göteborg ges långtidsarbetslösa ungdomar anställning och förhoppningsvis ett permanent fast jobb samtidigt som hyresgästerna får service.


Här är Willhems ledningsgrupp

Bolag Nu är ledningsgruppen för AP-fondens bostadsbolag Willhem, som köpte sjumiljardersporföljen från Acta med 11 200 lägenheter, klar.
Tre av fem i ledningsgruppen har ett förflutet i Din Bostad.