Image

”Känns naturligt att vara partner”

Lokalmarknadsdagen Primär Fastighetsförvaltning går in som partner i höstens stora fastighetsseminarium i Göteborg – Lokalmarknadsdagen.
Publicerad den 22 Juni 2015
Hans Kristensson. Bild: Primär
Hans Kristensson.

Lokalmarknadsdagen i Göteborg arrangeras den 10 september i höst.
Och det blir på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

- Som partner förra året, märkte vi det stora intresset för Lokalmarknadsdagen och därför känns det naturligt att delta även i år. Det är ett bra och positivt forum för att nätverka och för att diskutera och identifiera nya möjligheter inom branschen, säger Hans Kristensson, vd på Primär Fastighetsförvaltning.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Vi hoppas naturligtvis på att knyta nya kontakter och att fler upptäcker oss som fullserviceleverantör inom fastighetsförvaltning. Målmedveten, Engagerad och Respektfull är nyckelord i vår förvaltning, det vill säga ”Vi engagerar oss MER”. Vår metod är att arbeta med helhetssyn, målstyrning och samverkan. Vi hoppas på att nå ut med detta och få en positiv dialog kring värdetillväxt, högre avkastning och större brukarnytta, säger Hans Kristensson.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige