Image

Tenant & Partner rekryterar från konkurrent

KARRIäR Tenant & Partner rekryterar Ulf Lindegård som seniosrkonsult. Han kommer också att ingå i bolagets företagsledning. Lindegård har arbetat som konsultchef och affärsområdeschef för hyresgästfrågor på Niras.
Tenant & Partner har också rekryterat Lisa Vik som ny HR-manager. Hon kommer närmast från Nasdaq OMX Group.
Publicerad den 12 Maj 2010

Ulf Lindegård är jurist och har 20 års erfarenhet av kvalificerad lokal- och fastighetsrelaterad verksamhet, bland annat rådgivning till kontorshyresgäster. Han tillträder sin tjänst i augusti och kommer att vara stationerad på Tenant & Partners Göteborgskontor.

- Vi är mycket glada att vi kommit i mål med denna strategiska rekrytering. Ulf har ett gediget kunnande och lång erfarenhet av rådgivning till lokalhyresgäster, inte minst till statliga myndigheter och övrig offentlig sektor. När nu Ulf ansluter har vi alla förutsättningar för att realisera vår ambition att växa kraftigt även i detta marknadssegment, säger Tenant & Partners vd Torbjörn Eriksson.

Lisa Vik tillträder sin tjänst i slutet av maj och kommer att vara stationerad på Stockholmskontoret.

Hon kommer närmast från en tjänst som managing director på HR och head of international assignments på Nasdaq OMX. Hon har tidigare även arbetat med HR-frågor på EHPT/Ericsson.

- Det som lockar mig i rollen som HR-Manager på Tenant & Partner är att det är en nyinrättad tjänst där jag får ta ett helhetsansvar för HR-området. Att samtidigt få vara med och vidareutveckla ett framgångsrikt företag som inte lutar sig tillbaka utan strävar framåt och som också tar personalfrågorna på allvar inspirerar mig, säger Lisa Vik.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Uppgången och fallet för Engelberts skapelse

Bolag Konkurshoten har haglat över Oscar Properties genom åren – men likt en katt så tycks bolaget haft nio liv under sitt 20 år långa historia. Med planerad konkursförhandling om en vecka och ansökan om rekonstruktion så tycks nu slutet vara nära. Fastighetssverige har kartlagt bolagets alla upp- och nedgångar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige