Image
Lena Rune, Lena Boberg, Monica Bruvik och Emma Hernell diskuterar e-handelns påverkan på handelsfastighetsmarknaden på Fastighetskvinnan.
Lena Rune, Lena Boberg, Monica Bruvik och Emma Hernell diskuterar e-handelns påverkan på handelsfastighetsmarknaden på Fastighetskvinnan.

E-handelns påverkan - vilka är vinnarna och förlorarna?

Fastighetskvinnan Hur har Mall of Scandinavias utformning och innehåll påverkats av den växande e-handeln? Hur gör livsmedelsaktörerna för att anpassa sig efter en växande efterfrågan på nätet? Vilka är vinnarna och förlorarna i den nya tidens handel? Fyra experter med olika utgångspunkter diskuterar handelsfastigheter i den nya digitala världen på seminariet Fastighetskvinnan den 1 september.
Publicerad den 17 Juni 2015

Den digitala tekniken ritar hela tiden om retailkartan. E-handeln tar ständigt nya marknadsandelar, inom allt fler segment. Hur påverkas den traditionella handeln av det här? Vad gör handlare och fastighetsägare för att anpassa sig efter möjligheterna och hoten? Hur ser framtidens handelsplatser ut?

Den växande e-handelns följder för handelsfastighetsbranschen diskuteras på seminariet Fastighetskvinnan av en panel bestående av:

# Lena Rune, centrumchef på Unibail Rodamcos Mall of Scandinavia, som när det öppnar den 12 november blir Nordens största och mest moderna köpcentrum.

# Lena Boberg, vd för Ica Fastigheter, Sveriges största fastighetsbolag med fokus på detaljhandel. Ica håller just nu på att implementera en egen e-handelslösning.

# Monica Bruvik, WSP Analys & Strategi. Hon projektleder WSP:s kompetenser i retailutvecklingsprojekt och har, efter många år på ledande positioner på Centrumutveckling, stor erfarenhet av utvecklingsfrågor kring handel.

# Emma Hernell, seniorkonsult och retailspecialist på United Minds. Hon arbetar med rådgivningsuppdrag och trendinsikt som underlag för förändringsarbete, affärsutveckling och kommunikation.

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

Det är ett seminarium som behandlar trender och framtid inom flera olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen. Det unika med seminariet är att samtliga talare i business-punkterna är kvinnor.

Seminariet behandlar också jämställdhets- och mångfaldsfrågor. I de här punkterna medverkar också manliga fastighetstoppar.
Du anmäler dig till eventet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige