Image
Stockholms Stadsmissions tilltänkta hus i Farsta

Wästbygg Gruppen bygger bostäder åt Stockholms Stadsmission

Bygg/Arkitektur Wästbygg har tecknat avtal med Stockholms Stadsmission om att uppföra bostäder i Farsta strand i södra Stockholm för personer som står långt ifrån den ordinarie bostadsmarknaden.


Stockholms Stadsmissions tilltänkta hus i Farsta

Stockholms Stadsmission bygger Sveriges första socialt hållbara hyreshus

Bygg/Arkitektur Nu går Stockholms Stadsmission i bräschen för en mer socialt hållbar bostadsmarknad. Efter att bygglov beviljats inleder organisationen bygget av ett hyreshus i Farsta strand i södra Stockholm. Huset kommer bestå av 41 hyreslägenheter med överkomlig hyra som riktas till personer som har svårt att efterfråga en bostad på egen hand.


Delningsboendet har redan tio hyresgäster

Stockholms Stadsmission öppnar delningsboende i samarbete med Stena Fastigheter

Bostäder Som ett led i att sänka trösklarna på bostadsmarknaden öppnar Stockholms Stadsmission för första gången ett delningsboende genom ett samarbete med Stena Fastigheter. Tack vare satsningen kan Stockholms Stadsmission erbjuda ett tryggt boende präglat av gemenskap och hållbarhet till personer som befunnit sig långt från ordinarie bostadsmarknad.


Stockholms stadsmission flyttar sitt huvudkontor till Hesselmans torg. I bottenvåningen finns Urban Deli med både restaurang och butik.

Stockholms stadsmission flyttar sitt huvudkontor till Sickla

Transaktioner Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Stockholms Stadsmission, som flyttar sitt huvudkontor till Sickla. Det nya kontoret omfattar drygt 800 kvadratmeter och blir bas för 80 av bolagets medarbetare.


Ilija Batljan, vd för SBB.

Ilija Batljan: "Keep calm and carry on"

Bolag SBB:s vd Ilija Batljan berättar för Fastighetssverige varför bolaget inlett ett samarbete med Stockholms Stadsmission och vad han tycker är det viktigaste som företagare kan bidra med under den svåra tiden som råder.


Nya verktyg ger grönare storstäder

Energi/miljö Kraftiga regn, värmeböljor och tät bebyggelse kommer att ställa större krav på hur storstäder planeras och byggs. NCC har bidragit till C/O Citys verktygslåda som gör det enklare att planera för växtlighet som minskar buller, dagvattenflöden och lägre temperatur i städerna.


Codesign har skapat Stockholms Stadsmissions nya kontor

Bygg/Arkitektur Efter nästan hundra år i charmiga men trånga lokaler i Gamla Stan har Stockholms Stadsmission flyttat till ett nytt modernt kontor i Liljeholmen. I inredningen har Codesign tagit vara på befintliga möbler och lagt till element som stärker identiteten, synliggör de olika verksamheterna och svarar bättre mot de behov som finns.


Savills får förlängt förvaltningsavtal

Bolag Stockholms Stadsmission och Savills har tecknat avtal om fullständig fastighetsförvaltning.


Ränk ny ledamot i Stockholms Stadsmission

Karriär Einar Mattssons vd Stefan Ränk har valts in som ledamot i Stockholms Stadsmissions styrelse.