Image

Codesign har skapat Stockholms Stadsmissions nya kontor

Bygg/Arkitektur Efter nästan hundra år i charmiga men trånga lokaler i Gamla Stan har Stockholms Stadsmission flyttat till ett nytt modernt kontor i Liljeholmen. I inredningen har Codesign tagit vara på befintliga möbler och lagt till element som stärker identiteten, synliggör de olika verksamheterna och svarar bättre mot de behov som finns.
Publicerad den 18 Augusti 2014

– Vi ville förlänga Stadsmissionens vision om ett mänskligare samhälle för alla till att även omfatta huvudkontoret, och utforma ett mänskligare kontor. Vi har försökt skapa ombonade, mjuka miljöer med mycket färg och textilier. Receptionen till exempel är byggd på den gamla stommen som vi målat och klätt med kuddar, säger Johanna Nenander, arkitekt på Codesign.

Det nya huvudkontoret är på 740 kvadratmeter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige