Image

Savills får förlängt förvaltningsavtal

Bolag Stockholms Stadsmission och Savills har tecknat avtal om fullständig fastighetsförvaltning.
Publicerad den 8 November 2013
Anders Nyström. Bild: Savills
Anders Nyström.

Savills får fortsatt ansvaret för Stadsmissionens fastighetsbestånd i Stockholm, omfattande tre kommersiella fastigheter. Nya avtalet börjar gälla 1 januari 2014 och löper över två år.

- Vi är mycket glada och stolta över att få ett fortsatt förtroende av Stadsmissionen. Stadsmissionens mångfald engagerar stora delar av de tjänster vi på Savills tillhandahåller och vi ser oss som deras fastighetsavdelning, säger Anders Nyström, tillförordnad vd på Savills.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige