Image
Lars Brånn.

Ramboll rustar för framtidens utmaningar

Karriär I dag börjar Lars Brånn på Ramboll Sverige som market director resilience. Han kommer att leda arbetet med att utveckla ett mer robust och motståndskraftigt samhälle. Det handlar bland annat om att samhället ska bli bättre rustat att möta framtida utmaningar kopplade till klimatförändringar och ökad oro i omvärlden.


Annki Cedervall.

Ramböll förstärker inom arkitektur och kommersiell utveckling

Juridik Annki Cedervall blir ny affärsområdeschef med ansvar för arkitektur och kommersiell utveckling på Ramböll. Affärsområdet var tidigare ett bolag med namnet Ågren som köptes av Ramböll 2015.


Sörensen om Rambölls utveckling – och om vad som ligger för horisonten

Bolag Koncernen uppvisade rekordresultat 2016. Men vd Niklas Sörensen nöjer sig inte där: ”Det vore kul att få ett så bra resultat på de andra parametrarna också”.


Rambölls bästa resultat någonsin

Bolag Samhällsrådgivaren Ramböll gör återigen ett rekordstarkt årsresultat, både på koncernnivå och i Sverige. 2016 hade Ramböll i Sverige en omsättning på 1,77 miljarder kronor.


Ny kommunikationschef på Ramböll

Karriär Ramböll fick nyligen en ny vd och nu tar ytterligare ett nytt namn plats i den svenska ledningen när Linus Almqvist blir kommunikationschef.


Ny vd för Ramböll

Karriär Niklas Sörensen blir ny vd för Ramböll Sverige. Han lämnar närmast en tjänst som affärsområdeschef för samhällsbyggnad på WSP.


Ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad

Karriär Niklas Sörensen är ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad. Han efterträder Eskil Sellgren som går över i en global roll inom järnväg på WSP.