Image

Stora Retaildagen - 9 November 2022

Årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, retailfastigheter.

9 november 2022

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera?
Stora Retaildagen är årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, retailfastigheter.


Mathias Arnlinder och Parisa Pour, Rstudio for architecture.

Stora Retaildagen: Ett av Sveriges största återbruksprojekt

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. Under dagen får vi en stor dos av analyser och inspiration – till exempel ett av Sveriges största återbruksprojekt där en nedgången restaurangmatsal i köpcentrumet Väla förvandlades till ett uppdaterat restaurangtorg bland annat med hjälp av 500 återbrukade möbler. Missa inte årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, handelsfastigheter.Jonas Ericsson, Nadia Tolstoy och Alessandro Cardinale diskuterar hur man skapar attraktiva handelsplatser i den rådande miljön på Stora Retaildagen den 9 november på GT30 i Stockholm.

Stora Retaildagen: Så här skapas attraktiva handelsplatser i ett tufft klimat

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. Under dagen får vi en stor dos av analyser och inspiration – till exempel ett initierat panelsamtal om hur man egentligen skapar en attraktiv handelsplats i det tugga klimat vi befinner oss i. Missa inte årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, handelsfastigheter.


Alexandra Stråberg, Anders Elvinsson, Frida Carlsson och Joakim Wirén står för ett antal tunga anlyser på Stora Retaildagen den 9 november på GT30 i Stockholm.

Stora Retaildagen: Analyserna som ger dig full koll

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. Dagen inleds med en rad tunga analyser om makroläget, utsikterna för handelsfastigheter och hur e-handeln egentligen utvecklas. Missa inte årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, handelsfastigheter.Christopher Thour, Magnus Behrenfeldt och Monica Bruvik diskuterar cityhandelns överlevnad på Stora Retaildagen den 9 november.

Stora Retaildagen: Så här ska cityhandeln överleva krisen

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. En av dagens intressanta programpunkter är ett panelsamtal om cityhandeln och hur man ska överleva krisen.


Anna K Johansson, Ronald Rico och Lisa Lagerén diskuterar framtidens retail-sektor på Stora Retaildagen den 9 november på GT30 i Stockholm.

Stora Retaildagen: Framtidens retail – så här utvecklas sektorn

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. En av dagens intressanta programpunkter är ett panelsamtal om framtidens handel med tre namnkunniga personer på området.Max Hultner intervjuas på Stora Retaildagen den 9 november på GT30 i Stockholm.

Stora Retaildagen: Max Hultner byggde handelsområde som 23-åring

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. En av dagens alla intressanta programpunkter är en intervju med den unge fastighetsentreprenören Max Hultner som endast 23 år gammal byggde upp ett handelsområde.


Mattias Jacobsson

Stora Retaildagen: Succé-vd:n om marknadsläget och framtidsutsikterna

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. En av dagens alla intressanta programpunkter är en intervju med Jollyrooms vd Mattias Jacobsson där han ger sin syn på det speciella läget vi befinner oss i nu och vad han tror väntar runt hörnet.Stora Retaildagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 9 november 2022 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
 


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Film från tidigare event:
Partners: