Image

Stora Kompetensdagen - 21 April 2022

Årets mötesplats med fokus på kompetensfrågan i samhällsbyggnadssektorn!

21 april 2022

Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter. Stora Kompetensdagen ger dig i fastighetsbranschen ett försprång i den allt viktigare kompetens­kapplöpningen.


Andreas Wallström och Karin Witalis inleder Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl med en ordentlig analys av det makroekonomiska läget samt situationen på fastighetsmarknadens olika segment.

Stora Kompetensdagen: Tunga analyser inleder dagen

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. I början av dagen får du en ordentlig uppdatering av det makroekonomiska läget i världen och Sverige följt av en fyllig analys av läget på marknadens olika segment.Carina Lundström och Johan Mann medverkar på Stora Kompetensdagen på Birger Jarl i Stockholm den 21 april.

Stora Kompetensdagen: Så här ser kompetensläget i branschen ut

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat besked om hur kompetensläget i branschen ser ut och vad som väntar runt hörnet.


Stig-Arne (Stigge) Bäckman ger en inspirerande föreläsning på Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Ökad trygghet när talangerna fångas upp

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat lyssna till en inspirerande föreläsning av Stig-Arne (Stigge) Bäckman, grundare av Talangakademin, med titeln &quot;Inspiration: Ökad trygghet när talangerna fångas upp&quot;.<br /> .Anders Holmestig, Anneli Jansson, Jeanet Corvinius och Max Barclay medverkar på premiärupplagan av Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Toppcheferna om kompetensutmaningarna

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat lyssna till ett panelsamtal med företrädare för Humlegården, Newsec, Fastighetsägarna och Byggcheferna om deras syn på kompetensutmaningarna på längre sikt.


Carina Elofsson Mumford, HR-chef, Uppsalahem, Cecilia Söderström, HR-chef, Vasakronan och Helena Molinero, HR-chef, AMF Fastigheter berättar om sina bolags HR-strategier på Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Ledande bolags HR-strategier

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat lyssna till ett panelsamtal med företrädare för Vasakronan, AMF Fastigheter och Uppsalahem och hur deras HR-strategier ser ut.Författaren, föreläsaren och kompetensexperten Anna Dyhre medverkar på det nya seminariet Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Kompetensexperten – så här lockar du de bästa

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du lyssna till en inspirerande föreläsning av författaren, föreläsaren och kompetensexperten Anna Dyhre: Employer Branding – hur lockar man de bästa?


Den 21 april är det dags för den helt nya branschdagen Stora Kompetensdagen på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Ny branschdag med fokus på kompetensförsörjning

Stora Kompetensdagen Gör en notering den 21 april i din almanacka! Då är det nämligen dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn.Stora Kompetensdagen 2022

Var: Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8, Stockholm

När: Torsdag 21 april, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här. 

Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter.
Stora Kompetensdagen ger dig i fastighetsbranschen ett försprång i den allt viktigare kompetens­kapplöpningen.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:
Partners: