Image

Bellman & Partners

Bellman & Partners är ett ledande fastighetskonsultföretag och fastighetsmäklare med lång erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Vi har etablerat en stark meritlista och har en nära relation med en rad solida investerare och ägare av attraktiva fastigheter och operativa anläggningar i Sverige.

Vi företräder fastighetsrelaterade klienter och bidrar med framgångsrika transaktioner mellan ägare, investerare och hyresgäster. Det överlägsna målet är alltid att stänga en affär samt erbjuda heltäckande rådgivning för alla inkluderade.

Vi erbjuder lönsamma lösningar och rådgivning till fastighetsinvesterare och fastighetsägare innefattande att köpa, sälja, leasa eller behålla en portfölj av fastigheter och i synnerhet transaktioner ”off-market”.

Vi erbjuder också fastighetsägare och hyresgäster tjänster inom uthyrning och lokalsökning.
Bellman & Partners verkar som fastighetsmäklare i Sverige och i huvudsak i Stockholm och Öresund. Vi är det naturliga valet för stöd inom området integrerade konsulttjänster för investerare, hyresgäster och ägare.

Mottot är hög professionalism, engagemang och effektivitet.

Skrivet om Bellman & Partners

De stänger störst affärer per anställd

Lista I samband med att den svenska rådgivningskartan ritas om i grunden har Fastighetssverige tittat närmare på vilka transaktionsteam som genomför störst säljuppdrag – per anställd.


Capman köper i Hammarby Sjöstad

Transaktioner Capman köper, genom fonden Nordic Real Estate II, fastigheten Påsen 1, omfattande 9 714 kvadratmeter, i Hammarby Sjöstad, Stockholm.


Stendörren köper i Haninge

Transaktioner Stendörren Fastigheter har ingått avtal med AT Mothållet att genom bolag förvärva fastigheten Haninge Söderbymalm 7:35 i Handens industriområde till ett underliggande fastighetsvärde om 59 miljoner kronor.


Svenska Hus fortsätter utöka i Stockholm

Transaktioner Svenska Hus fortsätter öka beståndet i Stockholm. Efter att i förra veckan har köpt i Täby utökar nu bolaget sitt Stockholmsbestånd med en fastighet i Bromma.


Corem köper i Sätra

Transaktioner Corem köper en tomträtt i Sätra för 45 miljoner kronor.


Bellman Lantz byter namn

Bolag Fastighetskonsulten Bellman Lantz byter namn. Det nya namnet blir Bellman & Partners.


KontaktUppgifter

Bellman & Partners

Adress
Engelbrektsgatan 9 114 32 Stockholm

KONTAKT
Johan Bellman
08-545 290 44

johan.bellman@bellmanpartners.se

Branschkategorier