Image

Capman köper i Hammarby Sjöstad

Transaktioner Capman köper, genom fonden Nordic Real Estate II, fastigheten Påsen 1, omfattande 9 714 kvadratmeter, i Hammarby Sjöstad, Stockholm.
Publicerad den 29 Mars 2018

- Vi är väldigt nöjda med förvärvet som görs i en expansiv stadsdel. Vi har identifierat ett antal goda möjligheter att utveckla Påsen 1 och ser fram emot att arbeta tillsammans med hyresgästerna med de här möjligheterna framöver, säger Per Tängerstad, partner på Capman Real Estate.

Säljare är Värtanästet AB.

Bellman & Partners var köparens transaktionsrådgivare i affären.

Förvärvet är Capmans nionde i fonden som etablerades i augusti förra året.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bellman & Partners på Branschguiden

Bellman & Partners är ett ledande fastighetskonsultföretag och fastighetsmäklare med lång erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Vi har etablerat en stark meritlista och har en nära relation med en rad solida investerare och ägare av attraktiva fastigheter och operativa anläggningar i Sverige.

Vi företräder fastighetsrelaterade klienter och bidrar med framgångsrika transaktioner mellan ägare, investerare och hyresgäster. Det överlägsna målet är alltid att stänga en affär samt erbjuda heltäckande rådgivning för alla inkluderade.

Vi erbjuder lönsamma lösningar och r...

Läs mer om Bellman & Partners på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige