Image
Dan T Sehlberg, vd på Sehlhal, Dorotea Stellmach, Sverigechef på Altura och Fredrik Linderborg, vd på Vacse utgör panelen "De stora aktörerna om marknadsläget" på Stora Samhällsfastighetsdagen den 10 februari på Grand Hotel i Stockholm.
Dan T Sehlberg, vd på Sehlhal, Dorotea Stellmach, Sverigechef på Altura och Fredrik Linderborg, vd på Vacse utgör panelen "De stora aktörerna om marknadsläget" på Stora Samhällsfastighetsdagen den 10 februari på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: De stora aktörerna om marknadsläget

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Den 10 februari på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för en helt ny mötesplats för alla med intresse av samhällsfastigheter. Det är här du uppdaterar dig om det senaste inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får du, bland mycket annat, lyssna till de stora aktörernas syn på marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.
Publicerad den 25 Januari 2022

Panel – de stora aktörerna om marknadsläget
Samhällsfastigheter är en av de senaste årens stora vinnare på den svenska fastighetsmarknaden. Hur ser några av de stora aktörerna på marknaden i dag och framöver?
Svaren på ovan frågor ges av paneldeltagare Dan T Sehlberg, vd på Sehlhall, Fredrik Linderborg, vd på Vacse och Dorotea Stellmach, Sverigechef på Altura på den nya mötesplatsen Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 10 februari.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till dagen före eventet så du kan tryggt boka din plats. Vi live-streamar alla våra dagar för den som hellre vill följa med på distans. Vi kontrollerar vaccinationsbevis och följer i övrigt myndigheternas alla restriktioner för ett tryggt och säkert event.

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Det är på Grand Hôtel den 10 februari du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.
Under dagen bjuds det på en hel del spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från såväl välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är välkända och professionella Anna Bellman och hon har Svefas vd Mikael Lundström vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Stora Samhällsfastighetsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Partnerföretag är Sehlhall Fastigheter, Odalen och Colliers International – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige