Image
Annika Winsth, Katrin Wallensjö och Mattias Bokenblom levererar en trio tunga analyser på Stora Samhällsfastighetsdagen den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm.
Annika Winsth, Katrin Wallensjö och Mattias Bokenblom levererar en trio tunga analyser på Stora Samhällsfastighetsdagen den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Branschens bästa analyser för kloka affärsbeslut

Stora Samhällsfastighetsdagen Den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. I början av dagen får du tre tunga analyser som hjälper dig att fatta kloka och korrekta affärsbeslut i framtiden.
Publicerad den 18 December 2023

Först ut är Analys – det makroekonomiska läget
Trots flera räntehöjningar så dämpas inte inflationen i den takt Riksbanken önskar. Utmaningarna i dag är helt annorlunda jämfört med tidigare kriser. Vad behöver var och en tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör?
Talare här är en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer Annika Winsth, chefsekonom på Nordea.

Därefter följer Analys – fastighetsmarknaden i dag
Hur ser fastighetsmarknaden för dagen ut? Vilka är trenderna? Vilka stora affärer kommer att kunna göras på en marknad där köpare och säljare under hela fjolåret haft stora problem att mötas? Här får ni en initierad inblick över vad vi kan vänta oss på transaktionsmarknaden under året. Och, hur ser det ut inom samhällsfastighetssegmentet?
Talare här är Katrin Wallensjö, analyschef på Svefa.

Och så avslutas analysblocket med Senaste nytt om kommunernas ekonomi
Kommunsektorn visade negativa resultat under fjolåret. Det beror i huvudsak på kraftigt höjda pensionskostnader och prisökningar som i kombination med höga räntor ger tuffa ekonomiska förutsättningar. Vilka åtgärder behövs för att få en ekonomisk balans bland kommunerna framöver?
Här är det Mattias Bokenblom, senior analytiker på Kommuninvest som håller i föredraget.

Missa inte årets upplaga av Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel den 7 februari!

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Det är på Grand Hôtel den 7 februari du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.
Under dagen bjuds det på en hel del spaningar, trender, marknadsuppdateringar, analyser och en hel del inspiration från både välkända fastighetsprofiler som nya ansikten.

Moderator är välkända och professionella Anna Bellman.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Stora Samhällsfastighetsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.
Partnerföretag är Sehlhall Fastigheter och Fastighetsägarna Service. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Samhällsfastighetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 7 februari, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.
(Anmälan är bindande)
Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/

Partners:


Mer från Fastighetssverige