Image
SLP  och Qvana inleder ett samarbete kring Stigamo Södra.
SLP och Qvana inleder ett samarbete kring Stigamo Södra. Bild: SLP

SLP och Qvana inleder samarbete om nyetableringar

Bolag I januari startar SLP och Qvana upp ett samarbete för att skapa möjligheter till nyetableringar i området Stigamo Södra i Vaggeryds kommun strax söder om Jönköping. Samarbetet bygger på att tillsammans uppföra nya logistikfastigheter i en gemensam affärsutveckling med SLP som fastighetsägare och hyresvärd.
Publicerad den 30 Januari 2020

– Vi är glada över att fortsätta utvecklingen av Stigamo och erbjuda marknaden nya moderna logistikfastigheter. I samarbete med SLP, med deras kompetens och erfarenhet, så är vi övertygade om att vi har hittat helt rätt partner, säger Jonas Andersson, delägare på Qvana Invest.

– Att Stigamo är ett av Sveriges bästa logistikläge är ingen nyhet, att vi nu kan bygga just här och tillsammans med Qvana är såklart riktigt spännande! Vi hoppas att vi snart kan presentera nya intressanta företag och fastigheter på området, säger Nicklas Schmidt, affärsutvecklare på SLP.

Qvana har tidigare uppfört mer än 80 000 kvadratmeter till AD Sverige och Babyshop i området. De nya aktuella tomterna är tillgängliga för omedelbar exploatering.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige