Image
Poyan Katebi.
Poyan Katebi. Bild: Samfastigheter

Samfastigheter förvärvar fastigheter i Bromma och Enköping

Transaktioner Samfastigheter i Norden AB har förvärvat en fastighet i Enköping som ska byggas om till en gruppbostad. Samfastigheter har även förvärvat en fastighet i Bromma som ska byggas om till en servicebostad.
Publicerad den 7 April 2022

Samfastigheter har erhållit bygglov för fastigheten Torstuna 3:2 i Enköping och ombyggnationen beräknas vara klar i Q4 2022. Ombyggnationen kommer medföra att fastigheten byggs om till en gruppbostad enligt LSS. Hyresgäst blir InDies Omsorg som är en välrenommerad aktör med lång erfarenhet inom omsorg.

Samfastigheter har även erhållit bygglov för fastigheten Ardennern 3 i Bromma och ombyggnationen beräknas vara klar i Q4 2022. Ombyggnationen kommer medföra att fastigheten byggs om till en servicebostad enligt LSS.

– Fastigheten i Bromma med sitt fantastiska läge blir ett utmärkt komplement till Samfastigheters portfölj. Det är extra roligt att Samfastigheter fördjupar sitt samarbete med Team Olivia som ska hyra fastigheten framgent, säger vd Poyan Katebi.

TM & Partners har agerat rådgivare åt Samfastigheter i båda transaktionerna.
Cederquist har agerat rådgivare åt säljaren av Ardennern 3.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Advokatfirman Cederquist KB på Branschguiden

Skräddarsydd juridik.

En advokatbyrås hjärta är legal kompetens. Samtliga våra jurister kombinerar expertis inom sina respektive verksamhetsområden med en genuin kunskap om svensk rätt. Detta innebär att vi inte bara tillhandahåller rådgivning av högsta möjliga kvalitet utan också att alla våra jurister kan identifiera de relevanta frågeställningarna inom varje uppdrag och, om nödvändigt, hänvisa till en expert i någon av våra andra verksamhetsgrupper.

En effektiv organisation skapar täta samarbeten – både med klienter och internt. Detta hjälper oss att förstå...

Läs mer om Advokatfirman Cederquist KB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator-toppen om krisbolagets utsatta läge

Bolag Med ett Fastator som redovisar minskat substansvärde, minskande omsättning och en ökande rörelseförlust har styrelseledamoten och tillförordnade vd:n Björn Rosengren inga svårigheter att hålla sig för skratt. Fastighetssverige fångade upp honom för att få hans syn på bolagets framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige