Image
Bild: Midroc.

New Office och CBRE får gemensamt Stockholms-uppdrag

Uthyrning New Office och CBRE har fått i uppdrag av Midroc Properties att hyra ut kontorsytorna i fastigheten Jakob Mindre 11 vid Gustav Adolfs torg i centrala Stockholm, Carnegies gamla lokaler. Den totala uthyrningsbara ytan i fastigheten uppgår till 7 200 kvadratmeter.
Publicerad den 29 Maj 2012
Catia Johansen Sangberg. Bild: Jernhusen. Bild: Jernhusen
Catia Johansen Sangberg. Bild: Jernhusen. Jakob Mindre 11. Bild: Midroc Properties. Bild: Midroc.
Jakob Mindre 11. Bild: Midroc Properties.

Den anrika fastigheten som tidigare var huvudkontor för Grängesbolagen och Carnegies före detta lokaler har genomgått ett ansiktslyft invändigt och står nu till förfogande för Stockholms lokalmarknad.

Midroc Properties som äger och förvaltar fastigheten har givit New Office och CBRE uppdraget att hyra ut lokalerna.

Byggnaden erbjuder lokaler från cirka 100 kvadratmeter upp till cirka 5 500 kvadratmeter, inflyttning kan ske under hösten 2012 och våren 2013.

- Det ska bli fantastiskt roligt att arbeta med uthyrningen av dessa lokaler. Huset andas historia och ståtlighet samtidigt som den andas framtid och det gör ju inte saken sämre att det ligger i ett mycket attraktivt och centralt läge i Stockholm med en vacker utsikt över Strömmen och Slottet, säger Catia Johansen Sangberg på New Office och Patrik Sundberg på CBRE.

Jakob Mindre 11 består av fyra sammanslagna fastigheter där den äldsta delen är från 1600-talet med kulturmärkt fasad. I fastigheten finns bank, restaurang, mynthandel och kontor.

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige