Image

Grahn blir marknadschef på Peab Fastighetsutveckling

Karriär Peab Fastighetsutveckling planerar flera större kontorsprojekt med byggstart 2017 i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med anledning av detta stärker man nu fokus på marknad och uthyrning genom att Mathias Grahn har utsetts till marknads- och uthyrningschef.
Publicerad den 4 Maj 2016
Mathias Grahn. Bild: Peab
Mathias Grahn.

Peab Fastighetsutveckling planerar att starta flera attraktiva kontorsprojekt i storstadsregionerna under 2017, bland annat i Solna, Stockholm, ytterligare fastigheter på Lyckholms i Göteborg samt i Hyllie, Malmö.

- Genom att förstärka organisationen med en central marknads- och uthyrningschef säkerställer vi fokus, kompetens och koordinering av marknads- och uthyrningsarbetet i våra regioner. För att erbjuda attraktiva och flexibla produkter krävs det att vi lyfter upp och arbetar målmedvetet med dessa frågar i vårt dagliga arbete i samtliga våra regioner, säger Nils Olof Nilsson, vd för Peab Fastighetsutveckling Sverige.

Mathias Grahn har redan tillträtt sin nya roll och kommer att ingå i ledningsgruppen för Peab Fastighetsutveckling Sverige.

Mathias Grahn har arbetat för Peab sedan 2014. Dessförinnan har han varit på KAB Fastigheter och Wallenstam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige