Image

Fullt uthyrt i Ljungbyporten

Uthyrning Skanska har tecknat ett hyreskontrakt om 590 kvadratmeter med Skokanonen, som flyttar in i den första etappen av handelsplats Ljungbyporten. Skokanonen tillträder de nya lokalerna under våren 2011, vilket innebär att etapp 1 nu är fullt uthyrd.
Publicerad den 1 Februari 2011

Ljungbys nya handelsområde omfattar cirka 16 000 kvadratmeter och den första etappen omfattar cirka 9 500 kvadratmeter. Butiker i första etappen av Ljungbyporten är Audio Video, Citygross, apotekskedjan Doc Morris och Jysk.

Handelsplatsen uppförs i kvarteret Motellet i Ljungby, vid skärningspunkten mellan E4 och riksväg 25. I närområdet finns även ett motell, Statoil, Intersport, Nordsjö Färg och McDonald´s.

– Skokanonens val av handelsplats Ljungbyporten var självklar när vi skulle öppna ny butik i Småland. Det centrala läget, lokalens utformning och våra nya grannar var tre avgörande faktorer för vårt val, säger Arne Viberg, vd på Skokanonen.

Skokanonen grundades 1972 och har idag cirka 30 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Skokanonens affärsidé är skor av kvalitet till lågt pris.

– Vi välkomnar Skokanonen till ett mycket attraktivt och välexponerat område vid E4. De blir ett starkt komplement till de övriga butikerna i Ljungbyporten, säger Jonas Karlsson, affärsområdeschef Skanska Fastigheter Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige