Image

Clas Ohlson hyr ut i andra hand på Drottninggatan

UTHYRNING I våras tecknade Clas Ohlson kontrakt på 7 300 kvadratmeter på Drottningggatan 53 i centrala Stockholm. Det var Stockholms största butiksuthyrning på tio år. Nu har man lyckats hyra ut 3 452 kvadratmeter till Intersport i andra hand.
Publicerad den 3 September 2010

Clas Ohlson tecknade i april kontrakt för en ny butik på Drottninggatan. Den totala butiksytan är på 7 300 kvadratmeter varav Clas Ohlson kommer att disponera 3 490 kvadratmeter på gatuplanet för egen butiksverksamhet som öppnar i slutet av oktober 2010.

Säljytan för den nya Clas Ohlson-butiken beräknas till cirka 2 600 kvadratmeter och resterande ytor som disponeras för egen räkning kommer att användas som butikslager och kontor.

Av den totala butiksytan om 7 300 kvadratmeter återstår, efter uthyrningen till Intersport, endast 358 kvadratmeter att hyra ut i andra hand till annan hyresgäst.

Jones Lang Lasalle har agerat rådgivare vid uthyrningen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige