Image

Vapiano öppnar i Malmö

Uthyrning Sedan tidigare finns tre Vapiano-restauranger i Stockholm. Den första utanför huvudstaden kommer att etableras i det nya kvarteret Caroli i Malmö.
Publicerad den 21 Mars 2011

Just nu pågår förvandlingen av kvarteret Caroli. Det gamla handelskvarteret ska öppnas upp och återfå sin kvarterskänsla. Profi Fastigheter, som äger kvarteret Caroli, har nu lyckats att få den första Vapiano-restaurangen utanför Stockholm att etablera sig i Caroli.
- Vi har tittat på många olika lokaler i Malmö men är mycket kräsna med läget. Ju mer vi fick höra om ambitionen för det nya kvarteret Caroli, desto mer fastnade vi för visionen och att vara en del av den, säger Christian Lagerlöf, vd för Vapiano i Sverige.

Vapianos koncept kallas ”fresh and fast casual” och bygger på pasta, pizza och bar med färsk och nylagad mat genom självservering. Vapiano satsar hårt på läge, inredning och inte minst kvaliteten på maten, som tillreds framför gästernas ögon.
- Det är jätteroligt att Vapiano vill vara en del av Malmös nya mötesplats. Uthyrningsarbetet inför nyinvigningen är i full gång och går bra, säger Mattias Svensson, regionchef för Profi Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige