Image

Tele 2 flyttar in i kvarteret Sirius

Uthyrning Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Tele 2 om 2 300 kvadratmeter i kvarteret Sirius som just nu byggs i Nyhamnen i Malmö. Därmed är samtliga kontorsytor i huset uthyrda.
Publicerad den 19 Maj 2017

Byggandet av kvarteret Sirius går nu in i slutskedet och inflyttning för Tele 2 planeras till november 2017. Bland övriga företag som tecknat kontrakt i Sirius finns exempelvis advokatfirman LA Partners och bostadsföretaget JM. Kvar att hyra ut finns någon enstaka butikslokal i bottenvåningen.

– Vi har sett ett stort intresse för kvarteret Sirius som har ett fantastiskt läge med närhet till centralstationen, centrum och Malmös in- och utfarter. Tele 2 och andra företag som väljer att placera sig i Nyhamnen får på nära håll följa den spännande omdaningen av området. För Wihlborgs del tittar vi nu på nästa projekt i området, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige