Image
Maria Pleiborn analyserar bostadsmarknaden ur ett demografiskt perspektiv på Stora Bostadsdagen den 12 februari.
Maria Pleiborn analyserar bostadsmarknaden ur ett demografiskt perspektiv på Stora Bostadsdagen den 12 februari. Bild: WSP

Stora Bostadsdagen: Så skapas en fungerande marknad

Stora Bostadsdagen Hur kan vi skapa en fungerande bostadsmarknad – och varför gör vi inte det? Missa inte bostadsmarknadsexperten Maria Pleiborn på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari – anmälan stänger på fredag!
Publicerad den 5 Februari 2020

35 procent av alla ensamstående äldre bor i småhus, på i snitt 113 kvadratmeter – samtidigt som många ungdomar inte har möjlighet att ens få ett eget boende. Sverige har stora demografiska utmaningar, vi använder beståndet på ett väldigt ineffektivt sätt, det som byggs är inte vad som behövs och regeländringar gör ofta situationen än värre. Hur kan vi skapa en fungerande bostadsmarknad – och varför gör vi inte det?
Maria Pleiborn, demograf och bostadsmarknadsexpert på WSP föreläser på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari.

Maria Pleiborns föreläsning ligger mitt i ett block om bostadspolitik. Tyréns Simon Imner inleder med en föreläsning om hur andra länder arbetar för att få in svagare grupper på bostadsmarknader och efter Maria Pleiborn följer ett politiksamtal med Miljöpartiets bostadspolitiska talesperson Emma Hult och Moderaternas (och före detta Veidekkes) Linda Jonsson.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Analyser och spaningar blandas med panelsamtal och intervjuer med branschens tungviktare. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här, senast nu på fredag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Stockholm 2021

Var: At Six, Stockholm

När: 30 september, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).
 

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)


Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Vart är bostadsmarknaden på väg? Vad händer med nyproduktionsmarknaden, yielderna, bostadspolitiken och ränteutvecklingen? Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partner:

Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY