Image
Maria Pleiborn analyserar bostadsmarknaden ur ett demografiskt perspektiv på Stora Bostadsdagen den 12 februari.
Maria Pleiborn analyserar bostadsmarknaden ur ett demografiskt perspektiv på Stora Bostadsdagen den 12 februari. Bild: WSP

Stora Bostadsdagen: Så skapas en fungerande marknad

Stora Bostadsdagen Hur kan vi skapa en fungerande bostadsmarknad – och varför gör vi inte det? Missa inte bostadsmarknadsexperten Maria Pleiborn på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari – anmälan stänger på fredag!
Publicerad den 5 Februari 2020

35 procent av alla ensamstående äldre bor i småhus, på i snitt 113 kvadratmeter – samtidigt som många ungdomar inte har möjlighet att ens få ett eget boende. Sverige har stora demografiska utmaningar, vi använder beståndet på ett väldigt ineffektivt sätt, det som byggs är inte vad som behövs och regeländringar gör ofta situationen än värre. Hur kan vi skapa en fungerande bostadsmarknad – och varför gör vi inte det?
Maria Pleiborn, demograf och bostadsmarknadsexpert på WSP föreläser på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari.

Maria Pleiborns föreläsning ligger mitt i ett block om bostadspolitik. Tyréns Simon Imner inleder med en föreläsning om hur andra länder arbetar för att få in svagare grupper på bostadsmarknader och efter Maria Pleiborn följer ett politiksamtal med Miljöpartiets bostadspolitiska talesperson Emma Hult och Moderaternas (och före detta Veidekkes) Linda Jonsson.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Analyser och spaningar blandas med panelsamtal och intervjuer med branschens tungviktare. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här, senast nu på fredag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige